Hej! Hoppas du har det riktigt bra. Visst är det härligt att sommaren är här? Jag har kunnat sitta på balkongen en hel del, tidigt morgonkaffe innan världen där ute vaknar till liv. Kan sitta där ibland på dagarna när jag jobbar, att vara utomhus är så välbehövligt just nu kan jag känna. 

Det känns så mycket lättare att ta mig ut på morgonen för en promenad den här tiden på året än under höst och vinter. Se att hur allt växer i naturen, hur blommar visar sig mera och mera. En sån fin och härlig tid det är just nu.

Jag har inte några storslagna planer för sommaren. Kommer att ha stort fokus på att fortsätta bygga mitt företag. Kommer planera små utflykter i närområdet, det finns mycket att göra och upptäcka här på hemmaplan. Och nu när vi får röra oss lite mera fritt, om man är frisk vill säga, så kommer det troligen bli en tur upp till mitt hus i fjällen. 

För mig är det mera värdefullt att jag kan skapa en vardag där jag mår bra alla dagar, eller flertalet dagar varje fall, än att jobba fullt ös i 47 veckor och helt ledig i 5 veckor. Jag känner att jag trivs och mår bättre att kunna ha en balans som passar mig alla årets veckor. Det är för mig det bästa. Bara det att kunna planera mina dagar så att jag kan gå till gymmet på tider det inte är överfullt där. Eller ta den där sovmorgonen en onsdag om det är vad jag känner att jag behöver just den dagen. 

IMG_4896

Hoppas och önskar att det kommer många dagar där det är varmt och skönt att sitta här på balkongen, från tidiga morgon till sena kvällen.

 

IMG_4909

En favoritplats när jag tar min morgonpromenad. Vatten och skuggorna av det vackra trädet 🙂

Leave a Comment